албанија

28 мај 2017

Нашиот параглајдерист Борјан Јованоски на Светско првенство во Албанија

Успесите на нашите студенти се и наши успеси! Заврши Светското првенство во параглајдерство, дисциплина прецизно слетување. Светското првенство се одржа во Албанија, Валона во кое зедоа учество […]
16 мај 2016

Нашиот студент Борјан Јованоски првак во параглајдерство

Нашиот студент – параглајдеристот Борјан Јованоски со уште едно освоено прво место во Албанија. Минатата недела во Валона, Албанија, се одржа вториот Светски куп во параглајдерство – […]