Erasmus

9 мај 2024

Еразмус+ мобилност: професорка од Турција на Меѓународен Славјански Универзитет

Во рамките на Еразмус+ програмата Меѓународен Славјански Универзитет е домаќин на професор од Турција, д-р Елиф Чимшир од Анадолу Универзитет [25. Април]. Нeјзината посета беше исполнета […]
20 април 2024

Божидар Митев од Факултетот за психологија на Еразмус+ мобилност во Хрватска

Божидар Митев, студент на Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет во Св. Николе, во моментов е на Еразмус+ мобилност во Универзитетот „Јосип Јурај Штросмаер“ во […]
18 април 2024

МСУ на Еразмус+ комбинирана интензивна програма организирана од Високата школа за безбедност и економика

Меѓународен Славјански Универзитет беше дел од комбинираната интензивна програма организирана од страна на Високата школа за безбедност и економика (ВУСИ) од Пловдив, Бугарија во рамки на […]