Сочи

26 октомври 2017

Македонската делегација на 19-тиот Светски фестивал на студенти и млади во Сочи, Русија

Од 14 до 22 октомври македонска делегација составена од приближно 40 млади луѓе од повеќе градови во Македонија беше дел од 19-тиот Светски фестивал на студенти […]
21 октомври 2017

Затворање на 19-тиот Светски фестивал на студенти и млади во Сочи

Со почеток од 20:00 часот во Сочи, Русија започна церемонијата за затворање на 19-тиот Светски фестивал за студенти и млади. На фестивалот земаа учество вкупно 185 земји, […]