Sofija Radoncic

12 јуни 2024

Претставници и студенти од МСУ присуствуваа на годишниот настан на Делегацијата на Европската Унија за промоција на Еразмус+ вмрежување

На 10. јуни претставници и студенти од Меѓународен Славјански Универзитет присуствуваа на годишниот настан кој секоја година Националната агенција за европски образовни програми го реализира заедно […]
11 јуни 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Универзитетот „Фатих Султан Мехмет Вакиф“ – Истанбул на МСУ

На 10. јуни, Серкан Арпакај од Универзитетот Фатих Султан Мехмет Вакиф – Истанбул го посети Меѓународен Славјански Универзитет во рамките на програмата Еразмус+, во делот на […]
4 јуни 2024

Група ученици од ООУ „Свети Кирил и Методиј“ – Свети Николе го посетија кампусот на МСУ

На 31. мај, група ученици од основното училиште „Свети Кирил и Методиј“ од Свети Николе го посетија кампусот на Меѓународниот Славјански Универзитет. Учениците беа топло пречекани […]
31 мај 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Универзитетот Гелисим – Истанбул во посета на МСУ

Каан Кочали од Универзитетот Гелисим во Истанбул, Република Турција во месец мај го посети Меѓународен Славјански Универзитет во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност […]
31 мај 2024

Еразмус+ мобилност: административен кадар од Истанбул, Турција на МСУ

Во рамките на Еразмус+ програмата Меѓународен Славјански Универзитет во месец мај 2024 година беше домаќин на административен кадар од Турција, Фатих Месут Јалчинкаја и Енес Осман […]
23 мај 2024

Студенти од ВУСИ од Пловдив, Бугарија на Еразмус+ мобилност за пракса на МСУ

Во тек на месец мај 2024 година Меѓународен Славјански Универзитет беше домаќин на студенти од Високата школа за безбедност и економика (ВУСИ) од Пловдив, Бугарија, во […]
22 мај 2024

Студенти од Меѓународен Славјански Универзитет на младинска размена во Романија

Вкупно шест студенти од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет учествуваа на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен “Get Involved for a Clean […]
22 мај 2024

Студенти од МСУ се дел од младинска конференција во Солун, Грција

Во периодот од 13. до 17. мај 2024 година, 15 студенти од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет беа дел од младинската конференција насловена: „Promoting […]