прво место

16 мај 2016

Нашиот студент Борјан Јованоски првак во параглајдерство

Нашиот студент – параглајдеристот Борјан Јованоски со уште едно освоено прво место во Албанија. Минатата недела во Валона, Албанија, се одржа вториот Светски куп во параглајдерство – […]