сцена71

12 ноември 2016

Комедијата „Одам на лов“ – премиерно одиграна на Славјански.

„Одам на лов“ – комедија во три чина подготвена од Градски аматерски театар „Сцена 71“, Свети Николе во режија на Слободан Елисеев вечерва беше прикажана во […]