акретска игра

22 мај 2019

Испит по актерска игра 2

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет студентите од Факултетот за театарски уметности од класата на професор Мето Јовановски и асистент Магдалена Ризова при Универзитетот за аудиовизуелни уметности […]