Испит по актерска игра 2

На МСУ проектиран филм со излагање на академик Катица Ќулавкова
21 мај 2019
Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Битола и Свети Николе
25 мај 2019

Испит по актерска игра 2

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет студентите од Факултетот за театарски уметности од класата на професор Мето Јовановски и асистент Магдалена Ризова при Универзитетот за аудиовизуелни уметности ЕФТТА го играа својот испит пред публиката.