Свечено доделување на дипломи

25 мај 2024

Свечено врачени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Битола

25 мај 2024 година во Офицерски дом – Битола на свечена церемонија беа врачени дипломите на студентите од Меѓународен Славјански Универзитет во Битола. Во пријатна атмосфера заедно […]
24 мај 2024

Свечено врачени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Свети Николе

24 мај 2024 година беше значаен ден за сите нас на Меѓународен Славјански Универзитет. Ректорката проф. д-р Ленче Петреска и деканите на нашите четири факултети свечено […]
23 јуни 2023

Претставници од МСУ присуствуваа на врачувањето на дипломи на нашиот партнер – Економскиот факултет при Универзитетот во Љубљана

Претставници од Меѓународен Славјански Универзитет присуствуваа на врачувањето на дипломи на нашиот партнер – Економскиот факултет при Универзитетот во Љубљана за да ги поддржат и да […]
26 мај 2023

Свечено врачени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Битола

Проректорката за настава на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Павлина Стојанова, и деканите и продеканите на нашите 5 факултети, свечено ги врачија дипломите на дипломците и […]
25 мај 2023

Свечено врачени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Свети Николе

24 мај 2023 година беше значаен ден за повеќе студенти, но и за сите нас на Меѓународен Славјански Универзитет. Проректорката за настава на Меѓународен Славјански Универзитет, […]
25 мај 2022

Свечено врачени дипломите нa дипломците и магистрите на МСУ во Битола

Денес, на 25 мај 2022 година во Офицерскиот дом во Битола беа свечено доделени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Битола од страна на […]
24 мај 2022

Свечено врачени дипломите на 170 дипломци и 130 магистри на МСУ во Свети Николе

На 24 мај 2022 година (вторник) ректорката, проф. д-р Ленче Петреска, и деканите на нашите 5 факултети, свечено ги врачија дипломите на 170 дипломци и 130 […]
15 јуни 2020

Информации за врачување на дипломите

Годинава поради ситуацијата со корона вирусот свечените манифестации за врачување на дипломите беа одложени на неопределено време. Сепак, со оглед на моменталната ситуација, свечените манифестации нема […]
25 мај 2019

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Битола и Свети Николе

На 23-ти мај во Битола и 24-ти мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Ленче Петреска, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено […]