ликовно

6 декември 2016

Ликовна работилница на МСУ во ОУ „Климент Охридски“ – Прилеп.

Под мотото „Чекориме заедно“, денес во Прилеп во ОУ „Климент Охридски“ беше успешно реализирана ликовна работилница на која активно учествуваа децата со посебни потреби и вработените […]