софија

26 ноември 2016

Нашите „Державинци“ помеѓу наградените лауреати во Софија.

Нашата група „Державинци“, како една од 22 наградени групи, денес настапи на гала-концертот од фестивалите за воени песни „Алёша“ и „Серебряные жаворонки“ кои се одржуваат во […]