Алумни

10 ноември 2020

Интервју со дипл. психолог Горан Гогов, член на алумни клубот при МСУ кој го остварува својот сон

Со задоволство Ви го претставуваме интервјуто со Горан Гогов, член на алумни клубот на МСУ. Горан Гогов е дипломиран психолог, кој по завршувањето на студиите тој продолжува […]
4 септември 2019

Алумни клуб: Милена живее и работи во Норвешка како сметководител со диплома од Славјански

Почитувани читатели, Со задоволство ви го претставуваме интервјуто со Милена Паневска, член на Алумни клубот при МСУ, која живее и работи во Норвешка како сметководител со […]