борина недела

27 март 2017

Претставници од МСУ гостуваа на поетски собир во Врање

Во Врање беше свечено отворена 51 ,,Борина недела,“ на која специјални гости беа и писатели од Македонија – д-р. Христо Петрески, директор на Институтот за култура и […]