мај

27 април 2016

Денови на психологијата: 6-7 мај 2016

Наше големо задоволство е да ве поканиме да бидете дел од нашите „ДЕНОВИ НА ПСИХОЛОГИЈАТА”. Доколку сте студенти на психологија, или едноставно ја сакате психологијата ова […]