шеќеринка

3 октомври 2016

Проф. д-р Шеќеринка Ивановска на конференција во Братислава.

На 29 Септември 2016, во Братислава, Словачка, се одржа меѓународна конференција “Russia and Europe: Topical Issues of Contemporary International Journalism” Конференцијата беше организирана со подршка на […]
23 ноември 2015

Професорка од Славјански на Eвропска лидерска конфeренција во Тирана