европски програми

29 јуни 2019

Доделени сертификатите на учесниците на обуките за Европско финансирање и Европски програми

Меѓународниот Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Свети Николе – Битола, заедно со Асоцијацијата „Обединети Бизнис Клубови“ од Софија, Р. Бугарија, организираа обуки за подготовка на проекти […]
18 мај 2019

На МСУ се одржа првиот дел од обуките за европско финансирање преку европски програми

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе, се одржа првиот дел од обуките за европско финансирање преку европски програми. Денешното предавање беше […]