жан патрик конрад

22 февруари 2017

Предавања на Жан-Патрик Конрад и Јордан Плевнеш

Денес, 22.02.2017 година, со почеток во 12:00 часот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе одржаа предавања претседателот на Европската академија на науките, […]