алумни

4 септември 2019

Алумни клуб: Милена живее и работи во Норвешка како сметководител со диплома од Славјански

Почитувани читатели, Со задоволство ви го претставуваме интервјуто со Милена Паневска, член на Алумни клубот при МСУ, која живее и работи во Норвешка како сметководител со […]