жрк

18 септември 2013

Пионерски натпревар помеѓу ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет и ЖРК Металург

Ве известуваме дека првенствениот натпревар Пионерки помеѓу ЖРК Овче Поле-Славјански Универзитет и ЖРК Металург ќе биде одигран во недела 22.09.2013 год. во 14:00 часот, во спортската […]