збирка

24 мај 2017

Доделени наградите од Конкурсот за средношколски есеи – 2017

На 24-ти мај беа доделени наградите од Конкурсот за средношколски есеи. Доделувањето на наградите се одржа на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе. […]
24 ноември 2016

На Славјански промовирана збирката поезија „Од душата“

Денес во конференциската сала на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе беше промовирано најновото издание од нашата официјална издавачка куќа Меѓународен Центар за […]