рибља чорба

11 јуни 2017

Во Свети Николе се одржа четвртиот мото собир

Повеќе од 11.000 посетители присуствуваа на мото собирот во Свети Николе, кој беше домаќин на моторџии од 13 европски земји со над 2000 мотори. Посетителите можеа […]