борче

26 февруари 2016

Гостување во СОУ „Наум Наумовски – Борче“ со предавач од Лондон

Комуникациски вештини, тимска работа и работа во групи се темите кои беа обработени во работилницата која ја подготви нашата гостинка од Обединетото Кралство, Саман Фара Ахмед […]