обука

3 јуни 2019

Обука на просторни сили за заштита од пожари на отворен простор

На 1-ви и 2-ри јуни наши студенти од Факултетот за безбедносно инженерство – одделение Битола учествуваа во обука на просторни сили за заштита од пожари на […]
17 април 2019

Тренинг обука за само-ефикасност на тема „Како да се победи одложувањето” во Битола

На 18.04.2019  со почеток од 12:00 часот на Меѓународен Славјански Универзитет во кампус Битола ќе се одржи бесплатна тренинг-обука за само-ефикасност и менаџирање со времето на […]
30 март 2016

Обука за безбедност при работа

Славјанскиот универзитет во Битола вчера и денес беше седиштето каде што се вршеше обука на вработените од ЗК Пелагонија – Битола и студенти на Факултетот за […]
20 ноември 2015

Студенти од Славјански учествуваа на обука во Палермо, Италија