IBA

8 април 2019

Отворен бизнис ден на презентација на IBA

Заедно со Економски факултет – Љубљана (School of Economics and Business – SEB Ljubljana) љубезно Ве покануваме на Отворениот бизнис ден на презентација на IBA (Master […]