маркетинг

3 јуни 2019

На МСУ оддржана шеста Меѓународна научна конференција на тема „Нови развојни и маркетинг предизвици“

На ден 31.05.2019 година, петок, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се оддржа шестата Меѓународна научна конференција на тема „Нови развојни и маркетинг предизвици“ организирана […]
3 јуни 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Македонско здружение за маркетинг

На ден 31.05.2019 година, петок, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Свети Николе – Битола, претставуван од проф. д-р Ленче Петреска, ректор и Македонско здружение за […]
17 април 2019

Повик за шеста Меѓународна научна конференција (ISCMMA’19)

Македонското здружение за маркетинг „МАРКЕТИНГ“ – Скопје, во соработка со Меѓународниот Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ – Свети Николе, со посебно задоволство Ве покануваат да учествувате […]