франција

27 февруари 2016

Славјански награден како најуспешен универзитет на Истокот

Новинарите по втор пат ги обединија успешните од Истокот – доделени беа вкупно 12 награди на поединци, фирми и институции во Брегалничкиот регион на 26.02.2016. Меѓународен […]