донации

29 декември 2015

Донации од Славјански за Градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп

Во пресрет на новогодишните празници, денес, претставници од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ донираа вкупно 100 изданија од официјалната издавачка куќа на универзитетот (Издавачка куќа МЦСП) […]
28 декември 2015

Донации за Дневниот центар за лица со интелектулна и телесна попреченост – Битола

Претставници на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ денес беа во посета на Дневниот центар за лица со интелектулна и телесна попреченост кој е во рамките […]
18 декември 2015

Славјански на петтиот роденден на Дневниот центар за лица со попреченост

На 18-ти декември тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ присуствуваше на петтата роденденска забава на Дневниот центар за лица со интелектуална и телесна попреченост […]
9 април 2015

Славјански со вредни донации во ЈУ „Дом за доенчиња и мали деца“ – Битола

Во пресрет на големиот верски празник – Велигден, претставници од Студентски сојуз на Меѓународен Славјански Универзитет донираа вредни поклони во ЈУ „Дом за доенчиња и мали деца“ […]