тренинг

17 април 2019

Тренинг обука за само-ефикасност на тема „Како да се победи одложувањето” во Битола

На 18.04.2019  со почеток од 12:00 часот на Меѓународен Славјански Универзитет во кампус Битола ќе се одржи бесплатна тренинг-обука за само-ефикасност и менаџирање со времето на […]
10 август 2016

ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Тренинг на ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет на Пониква.