ќиќевац

27 март 2017

Студенти од МСУ на пролетен фестивал во Ќиќевац, Србија

Студенти од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ гостуваа на пролетен фестивал во Србија. На фестивалот беше приредена богата културно-уметничка програма од страна на домаќините, а […]