америка

30 октомври 2014

Предавање на тема – Active listening and peer counseling – одделение Битола

Се известуваат сите студенти на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ – Битола, дека на ден 04.11.2014 год. (вторник) во 12:00 часот ќе имаат уникатна можност […]
14 октомври 2014

Успешно одржана работилница „Peer Counselling“ со проф. Џејмс Вилис

По гостувањето во Свети Николе, проф. Џејмс Вилис продолжува со активностите и во Штип. Овојпат заедно со професорот, Американското Катче – Штип и здружението Цивитас  организиравме […]