Факултет за психологија

28 февруари 2018

Студенти од Славјански го реализираа проектот „Чекориме заедно“.

Во просториите на Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух говор, глас и други проблеми во развојот„Кочо Рацин“ во Битола, студенти од Меѓународен Славјански Универзитет […]