доделување дипломи

25 мај 2017

Свечено доделени дипломите на Славјански во Св. Николе

На 25 мај, во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Душан Николовски, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено доделени дипломите од прв и […]
25 мај 2017

Свечено доделени дипломите на Славјански во Битола

На 25 мај, во Битола, од страна на ректорот, проф. д-р Душан Николовски, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено доделени дипломите од прв и втор […]