смарт боенки

12 септември 2017

Иновативни боенки подготвени од нашите студенти

Од денес во Македонија во продажба се пуштени иновативни боенки кои ги инспирираат децата да започнат да се занимаваат со креативни активности. Станува збор за Смарт […]