Пониква

3 септември 2017

Нашиот ракометен клуб на подготовки на Пониква

Нашиот ракометен клуб ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет неколку денови беше стациониран на планинскиот бисер Пониква, каде ги извршуваше подготовките за новата натпреварувачка сезона.