соу

26 февруари 2016

Гостување во СОУ „Наум Наумовски – Борче“ со предавач од Лондон

Комуникациски вештини, тимска работа и работа во групи се темите кои беа обработени во работилницата која ја подготви нашата гостинка од Обединетото Кралство, Саман Фара Ахмед […]
25 февруари 2016

Гостување во СОУ „Таки Даскало“ – Битола со предавач од Лондон

Комуникациски вештини, тимска работа и работа во групи се темите кои беа обработени во работилницата која ја подготви нашата гостинка од Обединетото Кралство, Саман Фара Ахмед […]
25 декември 2015

На Славјански се одржа патронатот на СОУ „Кочо Рацин“- Св. Николе.

Денес во големиот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се одржа културно-забавниот дел од прославата на патрониот празник на СОУ Кочо Рацин – Свети […]