Кина

29 септември 2016

Со свечена програма одбележан Националниот празник на Н Р Кина.

Денес со почеток од 18:00 часот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе се одржа свеченост по повод Националниот празник на Народна Република […]