килиманџаро

11 август 2016

Нашата студентка Билјана го освои Килиманџаро

Нашата студентка Билјана Серафимовска го освои Килиманџаро. Килиманџаро е највисок планински масив во Африка. Се наоѓа во североисточна Танзанија, на границата со Кенија. Билјана на само 16 […]