факултет

27 февруари 2016

Факултетот за безбедносно инженерство најпопуларен факултет во битолскиот регион

По 17-ти пат во Битола, од страна на Битолски весник беа доделени наградите за „Најуспешни битолчани“. Награда беше доделена на нашиот Факултет за безбедносно инженерство, како […]
5 ноември 2015

Гостување на ученици од СОУ „Кочо Рацин“ на предавање за безбедност

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваа ученици од СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе кои присуствуваа на работилница од областа на безбедноста при […]
23 октомври 2015

Покана за заедничко дружење со дечињата од Здружението на лица со церебрална парализа

15 октомври 2015

Идните инженери за безбедност во посета на рудникот Ежево Брдо

18 мај 2015

Изложба „70 години победа“ на Славјански

Денес, 18-ти мај 2015-та година, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе и Битола паралелно се одржа изложбата насловена „70 години победа“. На изложбата […]
4 февруари 2015

Славјански потпиша договор за соработка со Уставен суд на Р. Северна Македонија

На ден 03.02.2015 година Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ Свети Николе – Битола, Р. Северна Македонија, преставуван од деканот д-р […]
13 октомври 2014

Одржана работилницата „Менталното здравје и младите II“

Денес во Штип заедно со Совет на млади на Општина Штип, здружението ЦИВИТАС и Американското катче – Штип ја организиравме работилницата насловена „Менталното здравје и младите […]
6 ноември 2013

Четврта студентска размена – посета на Тамбов, Русија

Од 27-ми октомври, до 3-ти ноември, беше реализирана 4-тата размена на студенти и професори помеѓу МСУ и Тамбовскиот универзитет од Русија. При размената  се работеше на […]