Свечено врачени дипломите нa дипломците и магистрите на МСУ во Битола

Свечено врачени дипломите на 170 дипломци и 130 магистри на МСУ во Свети Николе
24 мај 2022
Успешен завршеток на натпреварувачката сезона за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет
30 мај 2022

Свечено врачени дипломите нa дипломците и магистрите на МСУ во Битола

Денес, на 25 мај 2022 година во Офицерскиот дом во Битола беа свечено доделени дипломите на дипломците и магистрите на МСУ во Битола од страна на деканите и ректорката проф. д-р Ленче Петреска.
 
Во еден прекрасен амбиент со силни пораки на говорницата Универзитетот на свој прикладен начин го продолжи чествувањето на светите браќа а круна на задоволството беше заедничката фотографија и видео со дел од професорите кое ќе остане во долго сеќавање.