Делегација од МСУ во посета на „П. П. Семјонов Тан-Шански“

Известување за неработен ден -19 јануари 2019 год. – Богојавление (Водици)
16 јануари 2019
Дипломираше првата генерација студенти за две дипломи
22 јануари 2019

Делегација од МСУ во посета на „П. П. Семјонов Тан-Шански“

Делегација од Меѓународен Славјански Универзитет во посета на нашите партнери од Липецк – Липецкиот државен педагошки универзитет „П. П. Семјонов Тан-Шански“.