Претставата „Каминот“ прикажана на Славјански во Св. Николе

Театарот „Скрб и утеха“ настапи на Славјански во Св. Николе
4 април 2017
Концерт на руски вокален ансамбл од Електростаљ, Русија
6 април 2017

По повод 27-ми март – Светскиот ден на театарот, во Свети Николе започна нов Меѓународен театарски фестивал „Билазора“.

Денес граѓаните на Свети Николе ја проследија претставата „Каминот“ од НУЦК „Антон Панов“ – Струмица.