COVID-19 – Онлајн предавања

26 септември 2020

Прв (онлајн) академски час и почеток на новата учебна година

Почитувани бруцоши, ве известуваме дека академската година започнува на 1-ви октомври. По повод почетокот на новата академска година, тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ […]
24 септември 2020

Воведни консултации за студентите од втора, трета и четврта година

Почитувани студенти, како што веќе бевте известени, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ годинава ги продолжува предавањата онлајн. Наш приоритет се здравјето и безбедноста на нашите […]
12 септември 2020

МСУ во новата академска година оди онлајн – сите предавања онлајн почнувајќи од октомври

Почитувани студенти, ве известуваме дека Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ годинава ги продолжува предавањата онлајн. Наш приоритет се здравјето и безбедноста на нашите студенти. По високиот процент на […]
7 септември 2020

Електронски семестрален лист – упис на нов семестар 2020/2021

Почитувани студенти, Ве известуваме дека електронската апликација за семестрален лист е објавена. За да пополните електронски семестрален лист, првично треба да бидете најавени на Е-учење. Кликнете […]
3 септември 2020

Известување за упис на нов семестар

Почитувани студенти, Ве известуваме дека уписот на нов семестар е започнат. За пополнување на Семестрален лист нудиме две опции, a студентите самостојно го избираат начинот кој […]
26 август 2020

Дополнување: Пријавување и известување за СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека септемвриската испитната сесија ќе се одржи од 14-ти септември 2020 година до 26-ти септември 2020 година и ќе биде спроведена онлајн. Резултатите од […]
28 јули 2020

Ваучери за обуки за дигитални вештини до 30.000 денари во Семос за студентите на МСУ

23 јули 2020

Дополнување: Известување за пријавување за втор јунски испитен рок – 2020

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитната сесија во август (втор јунски испитен рок)  ќе се одржи од 17 август 2020 година до 30 август 2020 година. Испитната сесија […]
19 јуни 2020

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – последипломски студии

ЈУНСКА СЕСИЈА 2020 – СВЕТИ НИКОЛЕ Менаџмент на човечки ресурси во мали и средни претпријатија (4+1) р.бр. предмет професор датум час 1 Меѓународен менаџмент Ш. ИВАНОВСКА […]
18 јуни 2020

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе

ЈУНСКА СЕСИЈА 2020 – СВЕТИ НИКОЛЕ МЕНАЏМЕНТ НА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРВА ГОДИНА – 1 СЕМЕСТАР р.бр. предмет професор датум час 1 МИКРОЕКОНОМИЈА J. АТАНАСОВА 1 јули, среда […]
18 јуни 2020

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – додипломски студии – Битола

ЈУНСКА СЕСИЈА 2020 – БИТОЛА МЕНАЏМЕНТ НА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРВА ГОДИНА – 1 СЕМЕСТАР р.бр. предмет професор датум час 1 МИКРОЕКОНОМИЈА J. АТАНАСОВА 01 јули, среда 12:30 […]
18 јуни 2020

Пријавување испити за студентите кои имаат технички проблеми со онлајн апликацијата

Почитувани студенти, деновиве добивме информации дека некои од студентите не можат да пријават испити преку онлајн апликацијата поради технички проблеми. За да се надмине проблемот и […]
8 јуни 2020

Известување и пријавување за јунска испитна сесија 2020 год.

Почитувани студенти, со оглед на моменталната состојба со корона вирусот и активните мерки и насоки дадени од Владата на Република Северна Македонија во поглед со справување […]
28 мај 2020

Известување за втор колоквиум во јуни

Почитувани студенти, Ве известуваме дека вториот колоквиум ќе се одржи од 01 до 10 јуни. Колоквиумите ќе се одржат онлајн во термините на досегашнте предавања. Колоквиум може да […]
10 мај 2020

Линкови за полагање во Априлска испитна сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека распоредот и линковите за Априлската испитна сесија се испратени на Вашите електронски адреси кои ги имате внесено при пријавувањето на испитот. […]