Во Охрид одржан бесплатен семинар на тема „Како да излеземе од нашата комфорна зона“

МСУ потпиша меморандум за соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши
20 август 2019
Алумни клуб: Милена живее и работи во Норвешка како сметководител со диплома од Славјански
4 септември 2019

Во Охрид одржан бесплатен семинар на тема „Како да излеземе од нашата комфорна зона“

На 30.08.2019 г. во салата на Хотел „Unique“ во Охрид се одржа бесплатен семинар организиран од страна на Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија во соработка со Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на тема „Како да излеземе од нашата комфорна зона”.

Предавач на настанот беше проф. д-р Зендел Абедин Шехи а посебна Благодарница беше доделена на проф.д-р Јордан Ѓорчев за долгогодишната соработка. Претставник на универзитетот, м-р Јасмина Пресилска ја прими оваа благодарница.