Договор

20 април 2022

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација

На 20 април 2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Независен синдикат на државна […]
5 јануари 2022

Потпишан договор за соработка со Колеџ за меѓународен менаџмент „Глобус“

На 05.01.2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
10 декември 2021

Потпишан договор за соработка со Меѓународна полициска асоцијација

На 10.12.2021 година (петок) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
25 октомври 2021

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на одбраната

На 25.10.2021 година (понеделник) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и […]
23 септември 2021

Потпишан договор за соработка со Универзитетот „Фехми Агани“ – Ѓаковица, Република Косово

На 23 септември 2021 на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе беше потпишан Договор за соработка со Универзитетот „Фехми Агани“ – Ѓаковица, Република […]
28 мај 2021

Потпишан Договор за соработка со Факултетот за хотелиерство и туризам – Врњачка Бања, Универзитет во Крагуевац

На 28 мај 2021 Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Институтот за култура и уметност при МСУ „Г. Р. Державин“ потпишаа Договори за соработка со […]
4 март 2021

Институтот за култура и уметност при МСУ потпиша меморандум за соработка со Општина Куманово

Денес Институтот за култура и уметност при Меѓународен Славјански Универзитет потпиша Меморандум за соработка со Општина Куманово. Меморандумот е потпишан за потенцијална реализација на проектот „За […]
18 февруари 2021

МСУ и Високата школа за безбедност и економика од Пловдив, Бугарија го одржаа првиот состанок за отпочнување на соработка

На 17 февруари 2021 година беше одржан иницијален состанок помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Високата школа за безбедност и економика (ВУСИ) од Пловдив, […]
29 октомври 2020

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедносно инженерство и Здружението за заштита при работа на Општина Битола.

Денес за Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ кампус Битола беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Факултетот за безбедносно инженерство и Здружението за заштита при работа […]
15 октомври 2020

МСУ склучи договори за соработка со два синдикати

Денес, 15.10.2020, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе беа склучени договори за соработка со Синдикатот на работниците од управата, правосудните […]
23 ноември 2019

Потпишан Договор за соработка со Висока школа за телекомуникации и пошти од Софија, Бугарија

Денес на Меѓународен Славјански Универзиет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе беше потпишан договор за соработка помеѓу МСУ и Високата школа за телекомуникации и пошти од […]
20 август 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши

Денес, 20.08.2019 година, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]
3 јуни 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Македонско здружение за маркетинг

На ден 31.05.2019 година, петок, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Свети Николе – Битола, претставуван од проф. д-р Ленче Петреска, ректор и Македонско здружение за […]
15 мај 2019

МСУ потпиша договор со Македонски полициски синдикат

Во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р Державин“ и Македонски полициски синдикат. Договорот […]
19 април 2019

МСУ потпиша договор со Универзитет „Мајка Тереза“ од Скопје

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ (МСУ) денес потпиша договор за соработка со Универзитетот „Мајка Тереза“ (УМТ) од Скопје. Потпишувањето на договорот се одржа во просториите […]