Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на одбраната

Студенти од Факултетот за правни науки при МСУ во посета на Основниот суд во Свети Николе
25 октомври 2021
Во просториите на МСУ промовирана книгата „Како споменик“ од Тања Гоцева
29 октомври 2021

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на одбраната

На 25.10.2021 година (понеделник) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Независен синдикат на одбраната.

Договорот го потпишаа проф. д-р Јордан Ѓорчев, Претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и г-дин Ванчо Исајов, претседател на синдикатот.