Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација

Се одржа петтото предавање од ППП – „Психотерапија и личен развој во кризи“ од проф. д-р Мирослав Пендароски
20 април 2022
Повик за упис на обука за CNC програмери и оператори – 3
26 април 2022

Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација

На 20 април 2022 година (среда) во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет беше потпишан договор за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет и Независен синдикат на државна администрација (НСДА).

Договорот го потпишаа проф. д-р Ленче Петреска, ректор на Меѓународен Славјански Универзитет и м-р Горан Ристески, претседател на Независен синдикат на државна администрација.