Се одржа петтото предавање од ППП – „Психотерапија и личен развој во кризи“ од проф. д-р Мирослав Пендароски

Нова победа за нашите девојки за ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет
18 април 2022
Потпишан договор за соработка со Независен синдикат на државна администрација
20 април 2022

Се одржа петтото предавање од ППП – „Психотерапија и личен развој во кризи“ од проф. д-р Мирослав Пендароски

„Психотерапија и личен развој во кризи“ е петтото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 19.04.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше проф. д-р Мирослав Пендароски од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и имаше над 600 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.