Нова победа за нашите девојки за ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет

Врачени сертификатите од втората обука за CNC програмери и оператори во Свети Николе
18 април 2022
Се одржа петтото предавање од ППП – „Психотерапија и личен развој во кризи“ од проф. д-р Мирослав Пендароски
20 април 2022

Нова победа за нашите девојки за ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет

Нашите девојки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет продолжуваат со победничките игри во плеј-аутот во Женската лига.

На 16.04.2022 година (сабота) на домашен терен ја совладаа екипата на ЖРК Спартак. Крајниот резултат беше 25:23. Нашите девојки остануваат на врвот на плеј-аут табелата со 23 бода.