соработка

14 March 2017

На Славјански гостуваа професорки од Северно-Кавкаски Федерален Универзитет од Русија

Кон крајот на февруари 2017 на Славјански гостуваа Ирина Штапова и Елена Џурбина, професорки од Северно-Кавкаскиот Федерален Универзитет од Пјатигорск, Русија. Целта на нивната посета беше проучување на […]
20 May 2016

Славянский подписал меморандум о сотрудничестве с ЈУ-Центром социальной работы – Винница.

Международный славянский университет “Г. Р. Державин »подписал Меморандум о сотрудничестве с ЈУ-Центром социальной работы – Винница. Подписавшие стороны проф. Д-р Душан Николовски, ректор МСУ, и директор […]