студенти

28 октомври 2016

Работилница „Финансии и финансово право“

Денес во конференциската сала на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе се одржа работилница на која обработуваа 2 теми „Меѓународниот монетарен фонд во […]
24 октомври 2016

Студенти од Славјански на економска школа во Русија

Во центарот за рекреација на Тамбовскиот државен универзитет „Г. Р. Державин“ од Тамбов, Русија, се одржа меѓународна школа за економија, на која учество земаа студенти од […]
19 октомври 2016

Студенти од МСУ во посета на Словенија.

На покана на градоначалникот на Општина Пуцонци, Словенија, г-дин Л. Новак, студенти од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваа на свечената прослава за Денот на […]
18 октомври 2016

Официјален прием кај ректорот на Тамбовскиот универзитет, доц. д-р Владимир Стромов.

Денес нашите студенти кои се на студентска размена во Русија беа на официјален прием кај ректорот на Тамбовскиот универзитет, доц. д-р Владимир Стромов. По официјалниот прием […]
17 октомври 2016

Посета на нашиот партнер – Тамбовскиот државен универзитет во градот Тамбов, Русија.

Од 16-ти октомври студенти од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се во посета на нашиот партнер – Тамбовскиот државен универзитет во градот Тамбов, Русија. Во […]
14 октомври 2016

Студентскиот сојуз организираше работилница „Сите сме убави“

Денес, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе, Студентски сојуз на Меѓународен Славјански Универзитет ја реализираше работилницата „Сите сме убави” во […]
17 септември 2016

Доделени индексите на бруцошите од Битола – 2016

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Битола се доделија индексите на новозапишаните студенти.
15 септември 2016

Доделени индексите на бруцошите во Св. Николе – 2016.

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе се доделија индексите на новозапишаните студенти. На свеченоста гостуваа и студенти од нашиот партнерски универзитет […]
25 мај 2016

Свечено доделување на дипломи во Битола

25 мај 2016

Свечено доделување на дипломи – Свети Николе

5 мај 2016

Практична настава во компанијата „МАНДИ ТРАНС“ од Битола

Студентите од Факултетот за безбедносно инженерство при на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ како дел од практичната настава ја посетија компанијата „МАНДИ ТРАНС“ од Битола. […]
28 април 2016

Практична настава за безбедност при работа

На Светскиот ден за безбедност и здравје при работа (28-ми април) група студенти од Факултетот за безбедносно инженерство при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше во […]
8 април 2016

Втор ОРАТОРСКИ ДЕН на Славјански универзитет

Денес, 08.04.2016 на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се одржа вториот ОРАТОРСКИ ДЕН во организација на Факултетот за правни науки при МСУ. Учество зедоа идните […]
15 март 2016

Полуфинале – Ораторски ден 2016 – Свети Николе

На 09.03.2016 на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе се одржа полуфинале во ораторство. Учество зедоа студенти од Факултетот за правни науки при […]
11 март 2016

Второ полуфинале од натпреварот во ораторство во одделението во Битола

Успешно одржано и второто полуфинале од натпреварот во ораторство во одделението во Битола. Покрај многубројната публика, натпреварот го следеа и ученици од средните училишта од Битола.